El 2019 es tanca amb dos morts a la xarxa viària, quatre menys que el 2018

Dues dones van perdre la vida en els accidents que van tenir lloc davant el Punt de Trobada, al febrer, i a la sortida de la Massana cap a Ordino, al juliol

-
-

El 2019 es tanca a Andorra amb un balanç de dues víctimes mortals a conseqüència d’accidents de circulació a la xarxa viària. En concret, dues dones en els sinistres registrats a Sant Julià el febrer i a la Massana, el juliol. La dada representa una disminució si es compara amb els sis difunts registrats al llarg de l’any 2018.

Segons les dades facilitades des del cos de policia, en l’any que finalitza aquest dimarts s’ha registrat una considerable millora pel que fa a la sinistralitat viària. Almenys en el que es refereix al nombre de persones que han deixat la vida a les carreteres andorranes. Així, si el 2018 es va tancar amb sis persones mortes en cinc accidents, enguany s’han de lamentar dues víctimes a conseqüència de dos sinistres de trànsit ocorreguts al Principat.

El primer dels dos xocs mortals va tenir lloc el 14 de febrer, a la carretera general 1, a l’alçada del centre comercial Punt de Trobada. El vehicle en què circulava la víctima, una dona espanyola de 84 anys, va perdre el control, va envair el sentit contrari i va estavellar-se contra un camió que hi havia estacionat al voral. La víctima va morir gairebé a l’acte mentre que el conductor, el seu fill, va resultar ferit de gravetat.

La segona víctima mortal a les carreteres andorranes es va registrar l’1 de juliol, a conseqüència d’un brutal sinistre en què es van veure implicats fins a tres vehicles. El xoc va tenir lloc a la carretera general 3, a la sortida de la Massana en direcció a Ordino i s’hauria produït quan un turisme va fer un avançament imprudent i va col·lidir amb un altre cotxe, que conduïda la persona que va perdre la vida, una veïna d’Encamp de 53 anys. Aquest segon vehicle va perdre el control i va topar amb una furgoneta, la conductora de la qual també va resultar ferides. En aquest cas, el conductor del primer turisme, un conegut empresari ordinenc, va ser detingut i se l’acusava dels delictes d’homicidi i de lesions per imprudència.  

 

Etiquetes

Comentaris

Trending