Marvel en grafit

Cinc grans plafons a doble cara permeten observar en directe al carrer Callaueta d’Andorra la Vella els traços d’alguns dels millors grafiters del panorama espanyol

Traços amb esprai. Personatges de Marvel. Veure com ‘pinten’ alguns dels millors grafiters del panorama espanyol, alguns dels protagonistes de ‘l’art street’ del país veí, és possible aquest cap de setmana al carrer Callaueta, a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella. En el marc de l’Andorra Shopping Festival, cinc grans plafons de doble cara cobren vida gràcies als esprais i als grafiters. Dibuixos de gran nivell que han anat adoptant forma de divendres a diumenge. Aquest dissabte, els rostres dels protagonistes de la darrera creació de Marvel ja eren més que reconeixibles.

Durant la jornada d’aquest diumenge s’acabaran de perfilar els dibuixos -ambientats en els personatges de Marvel de la nova pel·lícula ‘Eternals’-. Però el treball d’artistes participants de la Lliga Nacional de Graffiti d’Espanya continuarà donant rèdit almenys fins al següent cap de setmana. Perquè els plafons s’exposaran en diversos punts del centre comercial d’Andorra la Vella i Escaldes, que són les ànimes de l’Andorra Shopping. Veure els carros de la compra plens de materials per pintar. Taules parades amb esprais per donar i vendre té el seu encant.

Dos dels plafons al carrer Callaueta.
Dos dels plafons al carrer Callaueta. Toni Solanelles
 

Haver pogut comprovar com del blanc, neutre, llis, dels plafons acabats d’estrenar es passa a rostres amb tots els detalls. Com els grafiters -Nauni69, Nexgraff, Dridali, Nesui, Badicoloreando, Rudiart, Hide2 i Konestilo- perfilen amb esprai, amb ruixades de pintura, cada arruga, cada plegament de la dermis, és tot un encant. Almenys, més d’un i de dos veïns han fet el badoc. I uns quants visitants també s’han parat per comprovar com pugen i baixen els artistes de les escales.

Comentaris (2)

Trending