L’estrany cas de l’home amb el timpà perforat

La policia investiga com és que un resident de 49 anys ha acabat aquesta passada matinada al bell mig de la plaça de les Arcades ensangonat i amb lesions que han obligat a traslladar-lo a un centre sanitari de Barcelona

Un veïns observen, de cop, per la finestra, un home ensangonat al bell mig de la plaça Guillemó, de la plaça de les Arcades. A prop seu, aparentment, no hi ha ningú més. Avisen els bombers i al seu torn aquests alerten la policia. Són, més o menys, 2/4 de 4 d’aquesta matinada passada. Efectivament, quan arriben els efectius dels cossos sanitaris i de seguretat, l’home està allí, estirat en posició lateral de defensa i amb el cap ben ple de sang. Ja té a prop seu un amic amb el qual suposadament fins poca estona abans havien estat de copes en un local d’oci proper.

Tots dos homes, segons les diverses fonts consultades, haurien begut de forma excessiva. Un dels homes, el que no té cap ferida, explica que sortint del local on estaven, momentàniament s’haurien separat. O hauria perdut la pista del seu company, un ciutadà andorrà de 49 anys. Quan se’l torna a trobar ja està allí, estirat a terra, ensangonat. Ell nega qualsevol agressió ni res similar. I assegura no haver vist res. Un parell de vianants que hi ha per la zona, els de la finestra, també afirmen no haver vist res d’estrany ni sentit cap aldarull.

La hipòtesi més plausible és que l’home, debilitat per la ingesta d’alcohol, hauria caigut. Però als agents policials hi ha detalls que no els acaben de quadrar. D’aquí que s’hagi obert formalment una investigació. Abans, però, s’havia d’atendre el ferit. Traslladat a l’hospital, se li han fet les cures oportunes. Quan havien advertit els veïns semblava inconscient. Però ha durat poc aquesta situació. Això sí, el ferit ha assegurat no recordar res. I posteriorment se l’ha hagut de traslladar cap a Barcelona degut a la lesió del timpà que patia. La més greu de les sofertes. Una perforació que calia un tractament específic.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending