Esquí de primavera al Peretol

Veïns de Bordes d’Envalira no saben si riure o plorar veient joves fent salts sobre la poca neu que queda a la sortida del telecadira

Els veïns, alguns almenys, de Bordes d’Envalira, i d’altres canillencs que de tant en tant, encara que sigui ara en les sortides ja ‘autoritzades’, passegen per la zona, han vist amb estupefacció, amb sorpresa, ni positiva ni negativa, la capacitat d’un grup de joves per enginyar-se-les totes i poder allargar la temporada d’esquí. Encara que estiguem en la plenitud de la primavera i faci dies que les estacions estiguin tancades per la gràcia i l’obra de la Covid.

 

Probablement temporers, alguns de més fixes que altres, s’han arribat a construir amb troncs una zona de salts al punt de la sortida del telecadira del Peretol. I allí, aprofitant els pocs metres lineals en què encara hi ha neu, van i vénen com si tal cosa. Que no passa res, no és pas cap mal. Però davant la recomanació, de moment, de mantenir-se tranquil·lets i evitar dur a terme pràctiques de risc, el fet, la situació sorprèn.   

IMG 2222
Els joves arriben amb 'les eines' preparats per fer els salts.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending