Esprint cap a les manilles

La policia deté un dels ciclistes professionals que viuen al Principat quan empaitava per l’avinguda del Través de la Massana l’ex-parella, suposadament agredida amb anterioritat, i que s’ha enfilat a un camió per evitar un nou atac

Un dels molts ciclistes professionals que resideixen al país dormirà aquesta nit a les celles del despatx central de policia. Durant la tarda ha estat detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. Hauria agredit la que seria hores d’ara la seva ex-parella i suposadament l’empaitava per la Massana quan els agents li haurien donat l’alto.

Davant la versió de la dona, i malgrat que aparentment no tenia marques de cap tipus, els agents s’han estimat més mantenir activa la detenció i que sigui el batlle de guàrdia, aquest dijous al matí, qui decideixi sobre la seva situació processal. No ha transcendit si la parella havia tingut altres problemes amb anterioritat. El que sí és clar és que l’episodi que ha portat a la detenció del ciclista, australià, professional des de ja fa uns quants anys i amb els esprints com a una de les seves grans especialitats, ha generat certa revolada.

I és que, sempre presumptament, l’esportista hauria agredit l’ex-dona i tot i que aquesta ha mirat d’escapolir-se, el posteriorment detingut l’hauria perseguit pel centre de la Massana. La noia ha demanat auxili i ha estat un camioner qui l’hauria ajudat. Primer, permetent que s’enfilés al vehicle. I, després, avisant des de l’avinguda del Través a la policia perquè activessin el dispositiu que fes falta. Com que tot plegat s’ha donat a proximitat de la caserna dels bombers, haurien estat aquests els primers en atendre la dona davant l’alteració que presentava.

Comentaris (4)

Trending