Un davanter alliberat

Carlos Martínez va estrenar-se a Segona Divisió per la porta gran: amb un ‘hat trick’ que, admet, trenca també el neguit per no haver pogut marcar encara a la categoria i que confia que li doni confiança de cara al futur

Havia marcat gols a Tercera Divisió. A Segona B. A Primera Federació. I als seus 36 anys debutava aquesta temporada al futbol professional. A LaLiga Smartbank. Fins aquest dissabte, però, Carlos Martínez tenia l’espina de no haver pogut estrenar-se. No nega que ho estava passant malament. La visita de la Ponferradina ho ha canviat tot. El de Mataró va demostrar que el gol el continua tenint i de la millor forma possible: amb un ‘hat trick’ celebrat tant per ell com pels seus companys.

“És un dels dies més feliços de la meva carrera”, ha assegurat després del partit. El seu onzè duel a Segona Divisió. I remarca que “ja no pels gols sinó per veure com els companys s’alegren per mi i em diuen que m’ho mereixo”. Sobretot, està “molt content” pel fet de “sentir-me molt estimat al vestuari”.

I és que l’aterratge a la nova categoria no ha estat senzill. Amb 36 anys, tot un veterà del gol ha notat les dificultats que comporta la Segona Divisió. “Han pujat el nivell dels equips i els rivals ens vigilen molt més”, ha remarcat. I després de deu partits sense marcar, reconeix que en tenia ganes i que una mica de neguit hi havia. “No em preocupava, però sí que m’ocupava. Jo sempre he viscut dels gols i, quan no en fas, la confiança es veu afectada”, ha manifestat.

Per això, el ‘hat trick’ anotat contra la Ponferradina és, en certa forma, una alliberació. Primer, dels companys, que “tots tiraven de mi i m’animaven”. I, lògicament, pel mateix Carlos Martínez. “Em vindrà bé per tornar a creure en mi i seguir treballant”, ha comentat.

I de feina, avisa, n’ha fet molta fins ara. “M’ho he pres molt més seriosament que altres anys i m’estava costant aconseguir la recompensa”, ha explicat. Ara, el ‘hat trick’, entén, “ha arribat i m’ajudarà”.

En aquest sentit, el mateix Eder Sarabia ha tingut paraules d’elogi cap a Carlos Martínez. “S’ho mereix. És un jugador exemple”, ha afirmat el tècnic basc, que ha posat en relleu que “treballa com el que més, va molt al gimnàs per preparar-se”. L’entrenador tricolor admet que, fins ara, “ha perdut una mica de protagonisme perquè hi ha més competència, però li deia que havia d’estar preparat i gaudir del fet de viure els seus darrers anys de futbol a Segona”. I en l’onze davant la Ponferradina, ha revelat, “l’he posat perquè feia dies que el veia bé”.

I la resposta de Carlos va ser excel·lent. El seu triplet no només trenca la sequera particular. També la col·lectiva. 367 minuts sense marcar de forma, afirma, no gaire justa. “Hem fet partit molts bons. Per exemple, a Vila-real vam tenir tres o quatre ocasions molt clares”, ha comentat el davanter tricolor. Un punta ara alliberat... segurament com la resta de l’equip.

Comentaris

Trending