Client fractura nas a bàrman

Detingut un jove a Encamp per una baralla aparentment absurda en les immediacions d’un cèntric local de la parròquia

Una discussió, una mala interpretació, una petició que suposadament no tocava o que el demandat no va interpretar bé i una baralla amb lesions notables. Una batussa entre client d’un local de copes i un dels responsables de l’establiment, una coneguda cerveseria actualment. El primer, detingut. I el segon, amb una fractura important al nas.

Els fets van passar aquest dissabte al vespre en les immediacions del local d’on és un dels responsables l’home que va sortir més malparat malgrat que segons algunes fonts hauria estat ell qui primer s’hauria abraonat sobre el jove que va acabar detingut una estona després dels fets. Perquè se’l va haver de cercar ja que en arribar els policies qua van atendre al requeriment l’agressor no hi era. Però estava plenament identificat.

Encara que no ha transcendit exactament què va motivar l’altercat que hauria acabat a cops a l’avinguda Joan Martí, algunes de les fonts consultades han assegurat que si hi va haver baralla hauria estat perquè les dues parts haurien volgut brega. Sia com vulgui, els agents es van endur, van detenir, el causant de les majors lesions.

L’arrestat hauria quedat en llibertat aquest diumenge després de passar a disposició judicial. I la intenció del jove implicat, segons ha pogut saber l’Altaveu, seria presentar una denúncia contra la fins ara víctima, per, també, un delicte de lesions. Perquè segons fonts properes al detingut, ell també hauria rebut. En fi. La calor. La festa. Aquelles coses.

Comentaris (9)

Trending