Les bruixes han tornat

El carrer Major d’Encamp acull de nou el tradicional mercat amb parades màgiques que, l’any passat, no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia

Els darrers anys, s’havia convertit en una tradició. Cada nit del 24 de juny, les bruixes conquerien el carrer Major d’Encamp. L’any passat, ni la seva màgia va poder vèncer el coronavirus. Enguany, sí. Han tornat. Al llarg de la cèntrica via, les diferents paradetes permetien a les magues oferir els seus serveis als curiosos.

El mercat de les bruixes ha obert puntualment a les nou del vespre. Romandrà fins a la una de la matinada. Són tota una sèrie de parades amb diferents arts màgiques, la majoria per intentar desentranyar què li depara el futur a qui hi entri.

De mètodes, ben diferents. Des dels més coneguts, com ara la bola de vidre o les cartes del tarot, als més exòtics com la numerologia. Les cues en algunes de les parades han estat importants. Això sí, sempre mantenint la distància.

Perquè, evidentment, fins i tot les bruixes han de seguir el protocol marcat per Salut. I és que, malauradament, el coronavirus no desapareixerà amb màgia. En aquest cas, cal aplicar la ciència... la que ha permès tenir ja vacunes.

Etiquetes

Comentaris

Trending