El canvi, també a Sant Julià

Gerard Alís opinió

Gerard Alís

Candidat de PS SDP + a Sant Julià de Lòria

Comentaris

Com hem dit i repetit diverses vegades des del Partit Socialdemòcrata, i també des de l’aliança PS SDP+, ens trobem en un moment històric, davant una oportunitat única en què cal promoure un canvi de rumb al nostre país per garantir el benestar i el futur de tots els seus ciutadans. Un canvi que també passa (o comença) a Sant Julià de Lòria.

Som molts els que hem fet el pas, uns per primera vegada i altres repetint, per entrar a la primera línia política amb l’objectiu de perseguir el benestar i garantir el futur dels andorrans en el seu conjunt i, els que conformem la candidatura socialdemòcrata a Sant Julià, dels lauredians i lauredianes en particular. Compartim la voluntat, la il·lusió i les ganes de treballar i aportar el nostre granet de sorra pel canvi polític que, tant Andorra com la parròquia de Sant Julià, necessiten i estem convençuts que som la millor candidatura per a Sant Julià de Lòria.

“Aspirem a portar un canvi en la gestió del país i a ressituar Sant Julià de Lòria al lloc que mereix dins d’Andorra. La nostra parròquia ha estat descuidada des de les institucions nacionals en els darrers anys i volem treballar perquè el govern hi destini més inversions que permetin la seva dinamització”

Aspirem a portar un canvi en la gestió del país i a ressituar Sant Julià de Lòria al lloc que mereix dins d’Andorra. La nostra parròquia ha estat descuidada des de les institucions nacionals en els darrers anys i volem treballar perquè el govern hi destini més inversions que permetin la seva dinamització.

Així per exemple, volem impulsar la finalització del desviament de Sant Julià, que doni una solució efectiva als problemes de circulació que pateix la parròquia, tant al nucli urbà com a la sortida sud del país. Pensem que cal negociar amb l’Estat espanyol una millora de la circulació de la zona duanera, que inclogui també l’enllaç entre l’Aeroport de la Seu i el nostre país.

També permetrà ressituar la parròquia al lloc que es mereix la promoció de la marca ‘Sant Julià, ciutat universitària’ i donar-nos a conèixer com a referent de la formació superior als Pirineus, afavorint, alhora, l’ampliació de serveis per als estudiants i la construcció d’una residència universitària i d’espais de recerca i investigació.

No ens centrem només en Sant Julià. També ens preocupa el futur del país en general, i creiem que aquest passa per un bon encaix amb la Unió Europea. En aquest sentit treballarem per fer transparents i properes les negacions de l’acord d’associació comptant amb tothom i amb totes les forces polítiques, tinguin o no representació parlamentària, de manera que els ciutadans d’Andorra, i també les lauredianes i els lauredians, es puguin convèncer de la necessitat de l’acord, així com valorar els beneficis i contrapartides que suposa.

Com a candidat i número 1 de PS-SDP+ de la llista laurediana estic convençut que el canvi també es pot assolir, i comença, a Sant Julià. Perquè sí! A Sant Julià també podem guanyar!

Comentaris (6)

Trending