Una esllavissada de rocs al rec del Solà causa un notable ensurt

El despreniment de pedres, algunes de notables dimensions, ha obligat a tallar el camí però sortosament no ha causat cap dany ni material ni, menys encara, personal

Comentaris

Camí del rec del Solà.
Camí del rec del Solà. ARXIU

Una esllavissada de rocs a la zona del Solà d’Andorra la Vella ha obligat a tallar el camí del rec. Sortosament, la caiguda de pedres, algunes de grans dimensions, no ha afectat cap construcció ni, menys encara, cap persona. El despreniment dels rocs ha estat impactant i molt espectacular. Però més enllà de l’ensurt i del fet d’haver de tallar per precaució durant tres quarts d’hora diferents carrers de la zona, a Santa Coloma, no s’ha hagut de lamentar cap altra incidència.

Els bombers han fet aquest migdia, poc després que es constatés l’allau de rocs, una primera observació ocular de la zona. I tenen previst volar en helicòpter aquesta tarda amb altres tècnics per divisar des d’on ha arrencat el despreniment i mirar de comprovar si hi ha risc de noves esllavissades. No es descarta que s’hagi de fer alguna actuació d’urgència, alguna mesura de sanejament, en una zona on, no obstant això, és més habitual del que es pot pensar que hi hagi moviment d’aquestes característiques. No fa pas moltes setmanes que ja hi va haver un altre despreniment que va acabar amb pedres al rec del Solà i va obligar a fer una altra intervenció.

 

Comentaris

Trending