Vuitena mort per culpa d’un coronavirus que ja compta 370 positius

352 es mantenen actius després que s’hagin pogut donar ja deu altes mèdiques, quatre en les darreres hores

Un instant de la roda de premsa oferta per Eric Jover.
Un instant de la roda de premsa oferta per Eric Jover.

El Govern ha actualitzat les dades sanitàries de l’epidèmia del coronavirus. La pitjor notícia és la confirmació d’una vuitena víctima mortal a conseqüència de la Covid-19. A banda, el nombre de casos s’ha enfilat fins als 370, fet que suposa entre diumenge i dilluns un total de 36 nous positius.

Les noves dades suposen un pas enrere en comparació a les registrades el cap de setmana. I és que després de dos dies consecutius on s’havia registrat un increment de casos nous inferior al de la jornada anterior, aquest ha tornat a repuntar. Fins a 36 de nous. Això situa el nombre de positius totals registrats al país en 370.

D’aquests, hi ha 352 encara actius. En el cantó positiu de la balança, quatre persones han rebut l’alta mèdica en les darreres hores, fet que fa incrementar fins a deu els pacients que han superat la malaltia. En l’aspecte negatiu, les defuncions. Ja són vuit les persones que han mort a Andorra a conseqüència de la Covid-19.

De les 352 persones que s’han contagiat, són 45 les que es troben ingressades a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Segons les dades facilitades pel ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, són onze els qui es mantenen a la unitat de cures intensives.

Etiquetes

Comentaris

Trending