Veïns del Camp de Perot consideren que s'estan taxant els seus pisos a l'alça

Creuen que estan molt per sobre del preu que hi ha a la zona

-
-
Els veïns del Camp de Perot que ja han fet taxar el seu pis consideren que la valoració s'ha fet a l'alça. Hi viuen de lloguer però van rebre una carta de la propietat dient que es posaven a la venda i que eren prioritàris per adquirir-los. El termini acaba aquesta setmana.

Alguns dels veïns després de conèixer la quantitat de la taxació es van posar en contacte amb diverses immobiliàries per saber a quin preu estaven venent el metre quadrat en la zona del Camp de Perot de Sant Julià de Lòria. Aquestes tenen una tarifa d'entre 2.100 i 2.300 euros per metre quadrat tenint en compte el carrer i l'any de construcció de l'edifici, a banda, de si es tracta d'un primer pis o d'un àtic, que és més car.

La queixa dels esmentats veïns és que els han valorat pisos de tercera o de quarta planta a 3.000 euros el metre quadrat. "Tenim la sensació que han fet una valoració com si fossin pisos de l'Era del Vermell que estan al costat, però en un altre carrer i que són més nous", explica un veí  i considera que pagar 300.000 euros pel seu pis és exagerat. "Hem vist que hi ha pisos en venda a la parròquia com un àtic duplex de quatre habitacions, amb tres banys i plaça de pàrquing per 275.000 euros. El meu tè menys habitacions i banys i em demanen més diners".

Al Camp de Perot hi viuen en règim de lloguer 43 famílies i els pisos son propietat de l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries (Areb).

 

 

 

Comentaris (4)

Trending