Units pel Progrés d’Andorra decideix donar al fons solidari els 800 euros de la subvenció electoral

La formació que va liderar Alfons Clavera se suma a la iniciativa ja explicitada per Andorra Sobirana i espera que altres partits del Principat segueixin l’exemple

-
-
La candidatura electoral d’Units pel Progrés d’Andorra (UPA) ha decidit donar al fons solidari de Govern la subvenció que els pertocava en funció dels resultats obtinguts en les passades eleccions generals del 7 d’abril. La formació liderada per Alfons Clavera es va presentar només a la circumscripció electoral nacional i amb els vots obtinguts li corresponien uns 800 euros. 

En un comunicat, UPA explica que “atesa la greu situació que està vivint el nostre país per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, i la necessitat de mitjans materials per afrontar-la, així com de la inestimable dedicació de tot el personal sanitari que està ajudant a combatre-la” s’ha decidit fer el pas que s’ha d’explicitar amb l’enviament d’una carta el Tribunal de Comptes.

UPA és la segona formació que pren la decisió, després que fa una setmana llarga Andorra Sobirana (AS) anunciés que faria el mateix pas. En aquest cas són més de 4.500 euros. En ocasió de l’anunci d’AS, el cap d’aquella formació, Eusebi Nomen, va demanar que la resta de partits polítics amb implantació al Principat duguessin a terme la mateixa iniciativa.

 

Comentaris (3)

Trending