Un suposat grup juvenil de la Seu amenaça el jovent del Principat arran d'una batussa a Encamp

(AMB VÍDEO) El menor agredit la matinada del dimarts de Carnaval resident a la capital de l’Alt Urgell i la policia ja ha elaborat el preceptiu informe per trametre’l a la Batllia

Un instant de la persecució al menor agredit.
Un instant de la persecució al menor agredit.

Un dels integrants d’un suposat grup juvenil de la Seu ha fet córrer per les xarxes socials una gravació en la qual amenaça el jovent d’Andorra arran de la batussa que hi va haver a Encamp durant la celebració del Carnaval. El noi que llança les amenaces, que podria ser fins i tot la víctima de l'agressió, exculpa de tota responsabilitat en l'altercat un altre grup anomenat 'El Bloke' i que majoritàriament està format per joves d'Encamp. El jove en qüestió avisa que prendran accions -és a dir, atacaran- aquells adolescents o joves del Principat que acudeixin a la capital de l’Alt Urgell a passar estones d’oci i diversió.

El cas, en què no tindria res a veure 'El Bloke', seria el de la persecució d’un menor, resident a la Seu, que va ser fortament colpejat per un grup de vuit nois que van córrer darrere d’ells fins a atrapar-lo en una de les avingudes principals del centre d’Encamp. Va ser la matinada del dimarts posterior al cap de setmana ‘gran’ del Carnaval encampadà. Fonts policials han tret ferro al vídeo amenaçador i han assegurat que el ‘discurs juvenil’ s’ha d’emmarcar en la tradicional rivalitat que hi ha hagut tot sovint entre joves de les dues bandes de la frontera.

Tampoc les fonts consultades donen més transcendència a la batussa que, efectivament, s’ha estat investigant, i que, en aquest cas, emmarquen en la disbauxa pròpia de la festa i els excessos que s’hi produeixen. Sí que és cert que s’ha elaborat el corresponent informe que ja s’hauria tramès a les autoritats judicials per tal que, si escau, s’ordenin noves diligències. En aquest cas, s’haurien identificat algun dels intervinents en la batussa, alguns dels quals menors, però no s’hauria practicat cap detenció.

De fet, des d’un primer moment la policia va estar al corrent de la situació perquè un policia de paisà i fora de servei va ser testimoni de les corredisses i va decidir intervenir. Primer es va interessar per l’afer i els cops i una vegada ja identificat com a policia alhora que arribaven les patrulles uniformades requerides es van identificar alguns dels intervinents en l’agressió; no pas tots perquè n’hi va haver que van escapolir-se. El que no va quedar clar en aquell moment eren els rols d’uns i altres. Aquesta circumstància, suposadament, s’hauria aclarit una mica més amb les indagacions posteriors.

Comentaris (6)

Trending