Reobert el túnel de la Tàpia després del quart accident en dos dies

En el sinistre han topat dos vehicles després que el que anava al davant hagi frenat de forma brusca i el del darrere hi hagi impactat, fet que ha obligat de nou a desviar la circulació pel centre de Sant Julià

Comentaris

Els vehicles accidentats a l'interior del túnel de la Tàpia.
Els vehicles accidentats a l'interior del túnel de la Tàpia.
El túnel de la Tàpia s'ha tancat durant una mitja hora a conseqüència d'un accident, el quart en només dos dies. En aquest cas, s'hi han vist implicats dos turismes just al mig de la infraestructura. Tot apunta que només hi hauria danys materials, però el trànsit s'hagut de desviar, de nou, pel centre de Sant Julià de Lòria.

El sinistre s'ha produït cap a dos quarts de dues de la tarda. Segons les fonts consultades hi hauria trànsit dens que ha obligat a un dels cotxes implicats, que circulava en direcció a Espanya,a frenar. El vehicle que hi anava al darrere no ha tingut temps de frenar i l'ha envestit per darrere. 

A conseqüència del xoc, incialment només s'haurien produït danys materials. Tot i això, i de cara a realitzar les tasques de neteja, el trànsit es torna a desviar -per quarta vegada en tot just 48 hores- pel centre de Sant Julià de Lòria. El tall ha afectat durant una mitja hora als dos sentits de la circulació. Abans de les dues ja s'ha tornat a obrir el pas.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending