La renovació del contracte amb el Cirque du Soleil pendent de les eleccions generals

L'actual acaba l'any vinent i des d'Andorra Turisme l'opinió és que caldria continuar amb els espectacles de la companyia canadenca

Comentaris

Un dels espectacles del Cirque du Soleil a Andorra.
Un dels espectacles del Cirque du Soleil a Andorra. ARXIU

La renovació del contracte amb el Cirque du Soleil està pendent del resultat de les pròximes eleccions generals que tindran lloc, si es compleixen, les previsions durant el primer trimestre de l'any vinent. També en el 2023 acaba l'acord amb la companyia canadenca.

Andorra Turisme aposta per la continuïtat dels espectacles però també d'altres accions que estan en marxa. De tota manera, la decisió l'haurà de prendre el govern que surti escollit a les urnes. Els arguments per renovar el contracte són l'impacte ecònomic de la darrera edició, amb l'espectacle MUV, que va ser de 21 milions d'euros, una xifra semblant a la del 2019, l'abans de la pandèmia.

La d'aquest estiu va ser la primera edició en la qual totes les entrades eren de pagament: les assegudes -de 20 a 25 euros- i les de peu a cinc euros. La capacitat de cada una de les funcions va ser d'unes 4.500 persones.  La despesa mitjana per persona i dia va augmentar en un 5,2% i va passar dels 117,40 euros al 2019 als 123,45 euros al 2022.

L'edició de l'any vinent tindrà com a novetat que totes les localitats seran assegudes i es mantindrà el mes de juliol per a les representacions. Queda el dubte de l'afectació de la inflació en el cost de l'espectacle.

Comentaris (4)

Trending