Previsió de més del 80% d'ocupació hotelera pels dies 24 i 31

Es confirmen d'aquesta manera les bones expectatives tot i que amb una certa prudència a la vista de l'evolució de la pandèmia de coronavirus i de la seva variant òmicron

Un grup de turistes portuguesos.
Un grup de turistes portuguesos. Toni Solanelles

La Unió Hotelera preveu una ocupació del 83% pels pròxims dies 24 i 31.  Es confirmen d'aquesta manera les bones expectatives tot i que amb una certa prudència a la vista de l'evolució de la pandèmia de coronavirus i de la seva variant òmicron. El darrer cap de setmana la xifra d'ocupació també ha estat destacada.

La mitjana d'ocupació del passat cap de setmana ha estat del 72,17%, un percentatge més alt del previst ja que entre el pont de la Puríssima i les festes de Nadal no s'esperava aquesta afluència. Les compres i l'esquí han estat determinants en la xifra d'ocupació. Per les festes de Nadal les expectatives són molt bones, sempre i quan no es compliqui encara més la situació provocada per la pandèmia de coronavirus i per l'expansió de la variant òmicron.

Segons les dades de la Unió Hotelera, els dies 24 i 31, l'ocupació estarà al voltant del 83%.  Normalment, la tendència era que l'ocupació anava pujant a partir del dia 26 per assolir el seu nivell més alt per Cap d'Any. Enguany, però, la dificultat per reunir molta gent al voltant de la taula per la nit de Nadal i pel dia 25 pot haver fet que molta gent hagi preferit viatjar i passar aquests dies assenyalats fora de casa.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending