L’ocupació de la darrera setmana d’agost es manté per sobre del 75%

Les dades definitives superen en 10 punts les previsions, mentre s’espera que vagi a la baixa una vegada finalitzada la temporada d'estiu

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Tot i que el mes d'agost no està tancat, tot indica que les dades d'ocupació seran prou bones pels establiments d'hostaleria del país i és que cap de les setmanes s'ha baixat del 75%. De fet, aquesta darrera ha estat la que ha registrat una ocupació més baixa, amb un 76,65%, 10 punts per sobre de les previsions inicials.

Ja a les acaballes del mes d’agost, tot i no estar finalitzat, les dades d’ocupació es mantenen per sobre del 75%. Concretament, la setmana del 22 al 28 se situa en un 76,65%, sent la més baixa del mes actual.

De fet, la xifra definitiva supera en 10 punts les previsions que, com indiquen des de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), eren al voltant del 65%. De cara als darrers dies del mes i els primers de setembre, la previsió és que l’ocupació baixi una mica més. Un fet que el president de la patronal hotelera, Jordi Paris, considera “normal pel període de l’any”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending