Grandvalira i Ordino-Arcalís reben més de 100.000 persones a l’estiu

El Mon(t) Màgic i el mirador Solar de Tristaina van ser dues de les atraccions turístiques amb més visitants

Una de les activitats al Mon(t) Màgic.
Una de les activitats al Mon(t) Màgic.

Des del passat 18 de juny, quan es va donar el tret de sortida a la temporada d’estiu, més de 100.000 persones han passat per Grandvalira Resorts. De fet, el Mon(t) Màgic i el mirador Solar de Tristaina, amb més de 41.000 i 63.000 visitants respectivament, han estat els reclams principals.

Gandvalira i Ordino-Arcalís han tancat la temporada d’estiu amb bones sensació; en concret, han passat més de 100.000 persones des del passat 18 de juny. De fet, el Mon(t) Màgic, situat al sector de Canillo, juntament amb el camp de golf de Soldeu, han obtingut més de 40.000 visitats. Per la seva part, el mirador Solar de Tristaina ha estat un altre dels grans atractius superant les 60.000 persones. “La més completa que mai hem tingut a l’estiu”, ha assegurat el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno.

L'activitat a aquestes dues estacions s'allargarà un mes més. En concret, a Canillo, el Mon(t) Magic Family Park, que enguany ha estrenat tres noves activitats, es mantindrà obert els caps de setmana i festius fins al 12 d'octubre, i el golf Soldeu fins al 25 de setembre. Pel que fa a Ordino Arcalís, el Telecabina de Tristaina obrirà els caps de setmana i entre setmana s'obre la carretera de la Coma per poder accedir al Mirador Solar de Tristaina=. El telecadira de Creussans, que també permet accedir al mirador, continuarà obert cada dia fins a l'1 de novembre, igual que el Restaurant de La Coma.

El volum de visitants permet mirar cap a la temporada d’hivern “amb optimisme”, assegura Juan Ramón Moreno, “i més en una temporada en la que estrenem la integració total de les estacions andorranes” amb la recent incorporació de Pal Arinsal

Etiquetes

Comentaris

Trending