Andorra Turisme està satisfeta amb l'arrencada del Cirque du Soleil

El primer dia l'espectacle va fer el ple i per la resta d'actuacions la distribució d'entrades està per sobre del 70%

Un moment de l'espectacle Festa del Cirque du Soleil
Un moment de l'espectacle Festa del Cirque du Soleil

El ritme de venda d'entrades per l'espectacle Festa del Cirque du Soleil va sobre l'esperat segons ha indicat avui el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku. El dia de l'estrena el recinte es va omplir i per la resta de funcions la distribució d'entrades està per sobre del 70%.

Budzaku ha posat com a exemple la sessió d'ahir que és, diu, una de les més fluixes perquè és el primer dimarts de juliol, i va omplir el 73% de l'aforament i assegura que és el que ja preveien. El que també han observat de moment és que la reacció del públic és bona i que, per tant, "han aconseguit un any més fer un espectacle de nivell". Cal tenir en compte que la continuïtat del Cirque a Andorra depèn de l'èxit d'aquesta edició i de la valoració que en faci el públic.

L'objectiu que Andorra Turisme s'ha fixat com a satisfactori és assolir les 5.000 entrades venudes a la setmana que representaria fregar el 90% d'ocupació de mitjana en les 22 representacions. Aquest any totes les places són de seient i de pagament amb preus que ronden entre els 21 i 29 euros.

L'espectacle Festa representa un hotel "de luxe" al fons del qual es podran contemplar imatges de les muntanyes i els paisatges d'Andorra. Durarà uns 60 minuts i es recupera l'esperit de circ amb acrobàcies i números destacats d'anys anteriors combinats amb propostes noves.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending