50.000 entrades venudes per ‘FESTA’ de Cirque du Soleil

Des d’Andorra Turisme es destaca que hi ha un “bon ritme” i s’apunta que el 90% de les localitats per a les representacions que cauen en cap de setmana ja s’han col·locat

Comentaris

Un dels espectacles del Cirque du Soleil a Andorra.
Un dels espectacles del Cirque du Soleil a Andorra. ARXIU

Dissabte vinent s’obre una nova edició de l’espectacle del Cirque du Soleil. Enguany, sota el títol de ‘FESTA’ i, en certa forma, amb la partida en joc per si es renovarà el contracte de cara a l’estiu vinent. De moment, i segons s’ha assegurat des d’Andorra Turisme, la venda d’entrades va a bon ritme, amb 50.000 ja venudes i les sessions del cap de setmana molt plenes, amb una ocupació ja del 90%.

La principal novetat d’aquesta edició és que totes les localitats són de seient. Això fa que s’hagin eliminat les més econòmiques. Malgrat això, des de la societat pública es considera que són positives les xifres de venda que s’han aconseguit. S’assegura, de fet, que “el ritme de venda és proporcionalment superior al de l’any passat en les mateixes dates”. Es considera que, tenint en compte la tendència observada al llarg dels anys que mostra que les vendes s’acceleren a mesura que l’espectacle comença a representar-se, el percentatge de l’ocupació total serà superior a la de l’any passat.

Tot i això, sí que es reconeix que les xifres inclouen tant a qui ha fet la compra de forma directa com les entrades reservades pels hotels i comerços. Per tant, aquestes darreres caldrà veure si s’acaben distribuint. La societat recorda que, en la majoria dels casos, s’ofereixen en paquets als seus clients per ampliar la seva estada al Principat.

El Cirque du Soleil té previstes 22 representacions de ‘FESTA’. L’espectacle es podrà veure cada dia de dimarts a dissabte a partir de l’1 juliol amb una darrera representació el diumenge 31. La proposta exclusiva de la companyia canadenca inclou noves acrobàcies i alguns dels números més destacats dels darrers anys per celebrar el desè aniversari de la col·laboració amb Andorra. Les entrades individuals oscil·len entre 21 i 29 euros.

El muntatge de l’espai, inclosa la zona per als artistes, l’escenari i la graderia ja s’han enllestit i únicament queda acabar el muntatge de la zona de restauració. La companyia fa dies que treballa al Principat per preparar l’espectacle in situ i els artistes ja han pogut assajar la posada en escena de ‘FESTA’ en l’espai.

Comentaris

Trending