Troben morta una veïna de la plaça Coprínceps que feia almenys una setmana que no sortia de casa

Una coneguda de la víctima, de 70 anys i sense família al Principat, ha alertat els cossos de seguretat atès que feia dies que no hi havia manera que hi pogués contactar

-
-
Bombers i policia s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda després de rebre l’avís d’una dona que advertia que feia dies que no aconseguia contactar amb una coneguda seva que vivia a la plaça Coprínceps d’Escaldes. Els cossos de salvament i seguretat s’han activat sobre 2/4 de 7 d’aquesta tarda i poc després han trobat la ‘desapareguda’ ja difunta al pis on vivia. Encara que s’han de fer les proves pertinents, segons alguns veïns faria almenys una setmana que hauria mort.

La dona difunta, de 70 anys, no tindria familiars al Principat, segons que han indicat algunes de les fonts consultades. No obstant això, encara s’han de fer algunes indagacions més. Tot just el fèretre amb les restes de la dona ha estat traslladat al dipòsit de cadàvers de l’hospital. La dona vivia al número 3 de la coneguda i cèntrica plaça escaldenca. Segons tots els indicis, la mort s’hauria donat per causes naturals. Les proves forenses ho hauran d’acabar de confirmar.

Segons alguns dels veïns de la zona, la difunta era dona d’hàbits reiteratius, d’una rutina força marcada. Des de diumenge passat, com a mínim, els llums de l’habitatge no s’haurien posat en marxa, fet indicador, segons els esmentats veïns, que deuria fer dies que havia mort. De fet, els bombers, que s’han encarregat de retirar les restes mortuòries, han hagut d’utilitzar uns equipaments especials per a la malaurada ocasió.

 

Comentaris (1)

Trending