Tres casos de Covid-19 entre usuaris de la Gavernera 

Els afectats del centre d’acollida d’infants estarien passant la malaltia de forma lleu i la primera infectada s’hauria donat per curada

-
-
Al centre d’acollida d’infants (CAI) de la Gavernera s’han donat, almenys, tres situacions d’usuaris amb coronavirus. Sortosament, en els tres casos la malaltia ha anat passant amb símptomes que no han revestit especial gravetat i amb un aïllament i mesures de prevenció i protecció a les mateixes instal·lacions de l’equipament, en gran mesura, n’hi hauria hagut prou, segons les fonts consultades.

El que no han pogut assegurar les fonts consultades és que els casos que es donen com a positius entre els interns de la Gavernera ho siguin perquè realment se’ls han fet les proves pertinents i hi ha els resultats corresponents o per la simptomatologia. El que sí que sembla evident és que la primera de les usuàries que va patir la malaltia ja l’hauria superada i es donaria per curada.

Com altres instal·lacions sociosanitàries del país, el CAI és un dels llocs sensibles per la naturalesa dels usuaris que acull. I perquè si ja en condicions normals molts dels interns són de complicada gestió, en una situació excepcional com l’actual, amb estrictes mesures de confinament i encara dins d’això aïllaments puntuals per evitar la propagació tot es fa molt més difícil.

Comentaris

Trending