Usuaris del transport públic d’Encamp treuen foc pels queixals amb els canvis a l’L4 i l’L2

Mentre el Bus Lliure ha fet el servei amb normalitat, molts dels viatgers que esperaven el bus ‘ordinari’ aquest matí han fet tard als llocs de treball per unes modificacions anunciades ‘d’amagat’

La informació a Instagram.
La informació a Instagram.

Els canvis que s’han fet en el traçat de les línies d’autobús L4 i L2 estan destarotant els seus usuaris habituals. Com a mínim, diversos passatgers d’Encamp que des de primera hora del matí estan trasbalsats esperant els busos en parades que, de cop, han quedat inoperatives. Segons alguns dels afectats, a primera hora del matí hi ha hagut un parell de dotzenes de persones o més que hauran fet tard -fins a una hora o més- als seus respectius llocs de treball pels canvis anunciats a darrera hora i en petit comitè, com aquell que diu.

Els usuaris, per exemple aquells que esperaven el bus de bon matí a la parada de Prat de Genil, han vist com passaven els minuts i mentre els vehicles del Bus Lliure sí que arribaven, els que fan el servei de l’L4 o L2 no han aparegut. Posats en contacte amb la companyia concessionària, responsables d’aquesta els haurien comunicat que a darrera hora de la nit d’aquest dilluns se’ls va comunicar que els vehicles no podien passar pel centre d’Encamp i, en conseqüència, es van modificar els trajectes. “Com a responsables de donar el servei haurien d’haver informat i no rentar-se les mans i escudar-se en Govern com a titular del servei”, han assegurat passatgers enutjats per haver fet tard a la feina.

L’administració poca cosa hi ha dit més enllà de garantir als usuaris que els canvis van ser comunicats. Després de molt buscar, els afectats han acabat trobat informació a les xarxes socials -“en el cas d’Instagram, per exemple, en un compte que amb prou feina segueixen 160 persones”- que suposadament era tot el que calia per donar per informada la incidència. El malestar és evident. “Com es nota que els responsables polítics no agafen el transport públic; els perjudicats sempre els mateixos, els treballadors”, han clamat alguns dels afectats.

Certament, en un compte d’Instagram anomenat transport_andorra s’hi advertia anit amb un ‘atenció’ al davant que “a partir del dia 13 d’octubre del 2020 es modifica el recorregut de les línies L2 i L4. La línia L2 modifica el recorregut des de la primera hora del dia 13. La línia L4 i bus lliure canvia el seu recorregut a partir de la tarda del mateix dia 13. Disculpeu les molèsties.” I s’hi adjunta un plànol on es reflecteixen els canvis.

Comentaris (5)

Trending