Els abonaments de transport gratuïts expedits superen els 2.500

Aquest dilluns han tornat les cues a l’Estació Nacional, i gairebé 300 persones havien passat per taquilla per treure’n el tiquet

Cua a l'Estació Nacional d'Autobusos.
Cua a l'Estació Nacional d'Autobusos. Pilar Candel

El passat dijous, des de primera hora del matí, començaven les cues per recollir l’abonament gratuït per al transport públic que entren en vigor el pròxim divendres, 1 de juliol. Aquest dilluns, la tònica s’ha tornat a repetir. Des d’abans que es posés en marxa la taquilla habilitada únicament per a aquesta funció ja hi havia algú que altre esperant. Amb l’afluència d’avui, que haurà rondat les 300 persones, s’han superat els 2.500 abonaments expedits.

El passat divendres, a hora de tancament, se superaven els 2.200 abonaments repartits per a l’ús gratuït del transport públic. Aquest dilluns, s’han tornat a repetir les cues, que a quarts de 12 donaven gairebé la volta a l’edifici de l’Estació Nacional d’Autobusos. Almenys una cinquantena de persones esperava per poder fer el tràmit. Els treballadors asseguren que ha estat així tot el matí, i en el degoteig s’hauran sumat fins a 300 sol·licituds, amunt o avall.

A l’Estació Nacional s’han contractat persones per tal de fer únicament aquesta tasca. Estan habilitades 10 hores al dia, des de les 10:00 h del matí fins a les 20:00 h de la tarda. La majoria de les persones que acudeixen per aconseguir l’abonament són habituals del transport, tot i que hi ha algú que altre que assegura que, amb aquesta mesura, s’ha decidit a fer-ne ús. Aquests tiquets no són vàlids fins al divendres, 1 de juliol, però veient la tònica dels primers dies, la gent ha preferit ser previsora i aconseguir-lo amb temps.

WhatsApp Image 2022 06 27 at 12.07.45 PM
 

 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending