Tot preparat per inaugurar el Poblet de Nadal

Enguany, les activitats han ampliat el seu radi d'acció perquè les altres zones del Comú en puguin gaudir

La nova ubicació del tobogan del Poblet de Nadal
La nova ubicació del tobogan del Poblet de Nadal
El Comú d'Andorra la Vella ja està a punt per donar el tret de sortida, aquest dissabte 1 de desembre, al Poblet de Nadal. Es podrà gaudir de més d'una cinquantena d'activitats fins al 30 de desembre. Aquest any, les propostes estaran més concentrades en menys dies, a diferència de l'any passat. I també, s'ha decidit aplegar les activitats més espectaculars durant el cap de setmana amb la finalitat de poder atreure els turistes. S'ha destinat un pressupost de 300.000 euros a cobrir el Poblet de Nadal.

El Poblet de Nadal s'inaugurarà demà, dissabte, a les 18 hores de la tarda amb l'espectacle 'Un nadal de llum i so', que estarà situat a la plaça de la Rotonda. Tot seguit, continuarà amb una cantada del Cor Nacional dels Petits Cantors a les 19.45 hores i s'acabarà amb un gran castell de focs d'artifici a les 20 hores. Les dues darreres activitats es faran a la plaça del poble.

La majoria de les activitats principals del Poblet continuen ubicades a la plaça del poble de la capital del Principat, però, el tobogan de 35 metres que l'edició anterior també s'hi va situar, l'han descentralitzat i se l'han emportat a l'espai de l'antiga caserna de bombers. D'aquesta manera, es vol promoure que altres zones de la parròquia puguin també aprofitar el Poblet de Nadal.

Entre la resta d'activitats també hi destaca el túnel de llum a la plaça de la Rotonda, la pista de patinatge o l'oficina de correus màgica. A més, el mercat nadalenc tindrà un total de 35 paradetes en què es vendran productes, majoritàriament, de comerciants i artesans d'Andorra.

Comentaris

Trending