Tornen les cues ‘quilomètriques’ a les oficines de correus

L’administració també està rebent cada vegada més usuaris que acudeixen especialment a l’edifici de Prat de la Creu amb cites concertades prèviament 

Cua a l'entrada de l'oficina de Correos d'Andorra la Vella.
Cua a l'entrada de l'oficina de Correos d'Andorra la Vella. Altaveu
El nombre de persones fent cues, generant llargues fileres, especialment a Correos però també a La Poste, ha tornat a créixer aquest dimarts. També els darrers dies s’ha notat un increment d’activitat a l’administració. Amb cita prèviament concertada, desenes de ciutadans acudeixen cada dia a l’edifici administratiu de Prat de la Creu a fer les gestions corresponents, algunes d’elles lligades amb les mesures incloses en les lleis òmnibus.

Pel que fa a les oficines de correus, les diverses fonts consultades han explicat que l’increment de persones es dóna sobretot a final de mes i que l’objectiu de la majoria dels usuaris és el mateix: tramitar girs postals de naturalesa econòmica. Això és, transferir o rebre diners. Les comissions bancàries que la majoria d’entitats del país i el seu entorn de ‘partners’ imposen per fer transferències a l’estrangers són molt altes per les necessitats dels residents.

D’aquí que en moments més puntuals que altres, la cuada de gent esperant en les immediacions especialment de Correos sigui molt important. Anar a buscar paquets d’empreses de venda en línia va caure des de poc després de l’inici de la crisi perquè davant la queixa dels empresaris locals, finalment el Govern va establir realment filtres que impedien a alguns portals de compra telemàtica poder traslladar els seus productes cap al Principat.

Comentaris (3)

Trending