Terceravia pretén unir l’avinguda de les Escoles amb Copríncep De Gaulle amb un ascensor a Escaldes

La formació recorda que les escales actuals són “molt dolentes” i que la treta de neu, a l’hivern, és molt dificultosa, i per això urgeix una altra solució

Rubia, al mig, amb Mari Carme Torcuato i Pau Tizón.
Rubia, al mig, amb Mari Carme Torcuato i Pau Tizón.
La candidatura de Terceravia a Escaldes ha anunciat que en cas de victòria electoral unirà l’avinguda de les Escoles amb l’avinguda Copríncep De Gaulle mitjançant un ascensor. “D’aquesta manera facilitarem l’accés als aparcaments d’aquesta zona i l’accés més fàcil per a tots els veïns i turistes”, ha explicat la candidata Carmen Torcuato. La candidata escaldenca ha remarcat que “és cert que se n’ha parlat molt i és un tema recurrent en totes les eleccions, però mai s’arriba a executar”.

El cap de llista de la formació, Jordi Rubia, ha explicat que “hi ha molta gent que s’ha queixat” i ha admès que realment les escales actuals “són molt dolentes” a banda que la treta de neu és fa molt difícil. Rubia ha explicat que el que plantegen, després d’analitzar-ho amb alguns tècnics, és una solució similar a la de la Quirola d’Andorra la Vella. 

“S’havia parlat d’unes escales mecàniques, però ens diuen els tècnics que seria molt costós”. En aquest sentit, la construcció d’una plataforma amb un ascensor seria molt més factible i Terceravia estaria disposat a impulsar-ho en cas que pugui governar la corporació escaldenca.

Comentaris (1)

Trending