Terceravia d’Encamp pretén que els ciutadans puguin enviar al comú les incidències via mòbil

La creació d’una APP permetria, a parer de la candidatura liderada per Santiago González, acostar la corporació a la gent de la parròquia

-
-
Terceravia ha anunciat la creació d’una aplicació mòbil (APP) a Encamp per informar els ciutadans sobre les accions del comú i a través de la qual els residents a la parròquia podrien traslladar les incidències de manera directa al comú. El candidat a cònsol major de la formació política, Santiago González, ha assegurat que “Encamp es mereix un comú proper i afable, per recuperar la il·lusió i el dinamisme dels encampadans i encampadanes”.

Una altra de les propostes en matèria de participació ciutadana de la candidatura escaldenca presentada aquest matí ha estat la publicació d’una revista periòdica comunal, on s’informarà a la ciutadania de totes les decisions importants de la parròquia i de les accions portades a terme pel comú. González també ha explicat que “organitzarem reunions sectorials amb la ciutadania, posant el focus d’atenció en els problemes de cada conjunt de veïns, per tal de personalitzar i adaptar la resposta als problemes reals dels encampadans i encampadanes”.

Finalment, el candidat de Terceravia d’Encamp ha anunciat que realitzaran concursos d’idees, on hi participi la ciutadania de forma directa en les accions i projectes importants que es facin a la parròquia. Fomentar les consultes populars, per tant, també és un dels objectius de la formació de centre-dreta.

 

Comentaris

Trending