Va a comprar en un supermercat de Sant Julià lluint un ganivet a l’esquena com Curro Jiménez

De 30 anys i resident, portava ben visible dins del pantaló una navalla de 13 centímetres de fulla que va assegurar que havia d’usar per fer-se un entrepà

Una imatge del forn del supermercat en qüestió.
Una imatge del forn del supermercat en qüestió. ARXIU

Havia de fer-se un entrepà. Tenia el ganivet per obrir la barra, però li feia falta el material primari. El pa. I l’embotit o el que s’hi volgués posar. Per això aquest diumenge a la tarda va acudir a un conegut supermercat de Sant Julià a comprar. Això sí, amb el ganivet ben visible a l’esquena dins dels pantalons. A l’estil Curro Jiménez, el personatge televisiu de fa unes quantes dècades que alguns encara recordaran.

La presència de l’home, que en cap moment va brandar la navalla però que tampoc va dubtar en fer-la ben visible, en què se li veiés sense dubtes, va causar estupor i cert pànic a l’establiment comercial en qüestió. Vista la situació, responsables de l’establiment van haver d’advertir la policia i quan una patrulla es va presentar al local, l’home va plantar certa cara sense enfrontar-se directament amb els agents.

Resident andorrà de 30 anys, ja era conegut per la policia per altres altercats. I va acabar sent detingut pel port il·legal d’arma. El ganivet tenia una fulla amb la no menyspreable dimensió de tretze centímetres. Pràcticament el doble del màxim permès. Sortosament, ni va empunyar la navalla ni tampoc el seu desplant vers els funcionaris de policia va ser res de l’altre món.

Comentaris (21)

Trending