Té un accident anant beguda i truca a la policia per avisar que no li arranca el cotxe

L’incident ha passat al tomb del Funicamp aquesta matinada passada i la dona, una resident de 41 anys, ha acabat detinguda en un control a Racons

L'accident, de matinada, ha passat en les immediacions del Funicamp.
L'accident, de matinada, ha passat en les immediacions del Funicamp. ARXIU

Eren, més o menys, les 4 de la matinada. D’aquesta passada matinada. Serena del tot no hi anava. I sense solta ni volta, tota sola, ha acabat tenint un petit accident de danys materials i poca cosa més a l’altura del Funicamp, a Encamp. El cop no hauria fet reaccionar del tot la conductora, una dona resident de 41 anys.

Encara poc conscient de què estava passant -o almenys només això pot explicar els passos posteriors que l’accidentada va fer-, la conductora va intentar posar en marxa el vehicle. La seva intenció, vist que aparentment ningú l’havia vist i que en la trompada només s’hi havia vist ella implicada, era engegar el cotxe i tocar el dos. Va avisar la policia de la situació. Minuts després va aconseguir posar en marxa el vehicle i va seguir la seva ruta.

Quan la patrulla va arribar a l'altura de la rotonda del Funicamp no hi havia ningú. Els agents van tirar carretera amunt a veure si trobaven el rastre del vehicle. Pocs quilòmetres després, en un dels carrils ascendents de la general a l'altura de Racons, van localitzar el cotxe totalment parat. Ara sí. Però tot just tenia una rascada en un lateral. A la porta. Res no feia pensar que el motor hagués quedat afectat.

Sia com vulgui, i davant l'actitud i comportament de la conductora, resident espanyola, els agents van procedir a fer el control d'alcoholèmia, ja en presència d'agents del servei de circulació de Canillo que s'havien trobat el cotxe fent una de les seves rondes. La dona conduïa amb més de 2 grams d'alcohol per litre de sang i va quedar automàticament detinguda. Era el preu d'avisar a la policia que no li anava bé el cotxe tot estant beguda. 

Comentaris (2)

Trending