La policia investiga la desaparició de material del Moto Club d’Arinsal

Fa uns dies responsables de l’entitat van trobar trencades portes i finestres del local comunal que fan servir de magatzem

El magatzem està situat en les immediacions del parc infantil d'Arinsal.
El magatzem està situat en les immediacions del parc infantil d'Arinsal. COMÚ DE LA MASSANA

La policia investiga el furt amb força que hi hauria hagut en un local que el comú té cedit parcialment, al parc d’Arinsal, al moto club de la localitat massanenca i que aquest fa servir com una mena de magatzem. Fa uns dies responsables de l’entitat van trobar portes i finestres trencades de la instal·lació i, a l’interior, la desaparició de material divers que el moters usen per organitzar, per exemple, proves motociclistes.

Suposadament, la malifeta hauria succeït durant el confinament. L’edifici té com a principal funció els lavabos del parc infantil. Arran de la pandèmia es va tancar. I els desconeguts que van accedir al magatzem del moto club ho haurien fet per la part posterior, situació que va fer que no fos evident l’accés il·lícit que hi havia hagut. Des del moment que els vàters públics van tornar a ser operatius i es van tornar a obrir les portes de la instal·lació es va descobrir la malifeta.

La denúncia s’hauria formalitzat fa uns dies i fonts policials han reconegut que la investigació està molt avançada però que de situacions d’aquestes, malgrat que no són diàries, se’n donen més sovint del que es pensa al Principat. No és ben bé una bretolada però tampoc no es pot considerar un delicte de gran calibre encara que és clar que està degudament tipificat. En tot cas, és evident que hi va haver la desaparició de material divers.

Així, l’entitat hauria trobat a faltar des d’una carpa, a estaques, samarretes i armilles reflectants o estris i eines com ara martells o silicona. Se sospita que són persones del país, probablement joves, els que haurien accedit al magatzem ja sigui per vendre després el material furtat o per fer-lo servir ells mateixos fins i tot per a activitats de tipus lúdic o similar.

Comentaris

Trending