La policia indaga sobre una batussa juvenil a tocar el Parc Central

Dos nois han sofert ferides, encara que només un ha requerit assistència sanitària, però la patrulla que ha acudit sobre el lloc a requeriment de testimonis de l’altercat d’entrada no han pogut trobar els suposats agressors

L'ambulància dels bombers que ha acudit a atendre el ferit.
L'ambulància dels bombers que ha acudit a atendre el ferit. T. S.

La policia està indagant sobre una batussa juvenil amb almenys dos ferits que hi hauria hagut aquesta tarda, vers les 8, entre l’avinguda Tarragona i el Parc Central. Hores d’ara, segons les diferents fonts consultades, no s’haurien localitzat els presumptes agressors però sí que s’hauria hagut d’atendre, com a mínim, un noi. I n’hi hauria un altre que també hauria sagnat pel nas segons les testimonis presencials que han alertat la policia.

Segons les fonts consultades, entre vuit i deu joves, aproximadament, s’haurien embolicat en una disputa l’origen del qual ara per ara es desconeix. L’altercat hauria derivat en cops entre els uns i els altres. Ciutadans que eren a l’avinguda Tarragona haurien advertit la batussa a l’altura de l’edifici de les Columnes i haurien estat ells els que han advertit la policia. De fet, l’alerta donada era que hi havia com a mínim una persona que sagnava pel nas.

En arribar la patrulla policial al lloc, la suposada víctima ha desestimat qualsevol atenció mèdica assegurant que es trobava bé i que no feia falta. Els agents han començat a fer una primera enquesta per la zona per intentar determinar què havia passat. I en un moment donat hauria aparegut un altre jove, menor, sol·licitant que fos enviada assistència mèdica. El noi, hauria assegurat sentir-se marejat i desorientat en haver estat també víctima de la suposada agressió.

Una ambulància dels bombers s’ha desplaçat de manera urgent fins al carreró que hi ha al costat de l’edifici de les Columnes que porta cap al Parc Central. Allí s’ha atès el noi que no presentava aparentment ferides de gran abast. Ràpidament ha marxat del lloc tant l’ambulància com la patrulla de policia que hi havia fet cap. Els suposats agressors haurien marxat del lloc abans de l’arribada de la policia. Algun o alguns dels implicats ja serien coneguts pel cos d’ordre per altres alteracions.

Comentaris (13)

Trending