On estan les rodes i les llantes?

El propietari del BMW, i exparella de l'acusada, reclama que aquestes no se li haurien retornat en el marc de la separació i pot comportar 12 mesos de presó condicional a la dona

Una imatge de la façana de la Seu de la Justícia.
Una imatge de la façana de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

On estan les rodes i les llantes? Les va recuperar el propietari del BMW després de la separació? Aquestes són només algunes de les preguntes que haurà de respondre el Tribunal de Corts a una dona per un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

En la vista, si una cosa ha quedat clara, és que hi ha dues versions totalment oposades. Els fets daten del febrer del 2019 quan després que la parella se separés, l’home  va recollir les seves pertinences, a excepció d’una moto i les rodes i llantes del BMW. A posteriori, va recollir la moto, però va denunciar que no havia recuperat l’altra part. En aquest sentit, el lletrat defensor ha remarcat que “l’actitud de l’acusada era de cooperació i de retornar tot allò que se li reclamava”.

Així també ho van constatar els agents de policia que es van personalitzar al domicili per comprovar que se li tornava tot allò que reclamava. En aquest cas, com ha recalcat la defensa, “mai es va referir a les rodes i llantes estan allà” i els agents, tot i que no van inspeccionar el traster d’on s’havia canviat el pany, “no les van veure”.

De fet, després de suspendre’s el judici fins avui per poder sentir la declaració d’una testimoni, aquesta ha explicat els WhatsApp que es van intercanviar amb l’acusada i on aquesta es referia a vendre les rodes i llantes. “Un missatge escrit des del cabreig de la situació de separació”, ha assegurat la testimoni que ha afegit que “no la veig capaç de fer-ho”.

Per la fiscalia queda provat que es va apropiar d’aquest material, motiu pel qual en demana 12 mesos de presó condicional i els 3.529 euros de valors de les rodes i llantes. Per la seva part, la defensa en vol l’absolució, perquè “l’acusada ha mantingut un mateix relat i clar”, mentre que el demandant ha entrat “en contradiccions”. De fet, durant les seves conclusions s’ha referit a una frase que havia pronunciat l’acusat: “li fotre 3.000 euros i faré una farra”.

Comentaris (2)

Trending