La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban per valor de 6.000 euros

La intervenció es va fer a la carretera N-145 i la mercaderia estava amagada a l'interior d'un vehicle que es dirigia des d'Andorra a la Seu d'Urgell

Comentaris

El tabac decomissat.
El tabac decomissat. GUÀRDIA CIVIL

Agents de la Guàrdia Civil van intervenir aquest dilluns la quantitat de 1.500 paquets de tabac de marca Austin, valorats en 6.000 euros, procedint-se a aixecar acta per una infracció de contraban (Llei Orgànica espanyola 12/1995 de Repressió del Contraban). La intervenció es va produir a dos quarts de cinc de la tarda, després de tenir coneixement que un vehicle de la zona es dedicava a el tràfic il·lícit de tabac des d'Andorra.

Els agents van controlar el vehicle, un tot terreny Mitsubish Pajero, conduït per un individu de nacionalitat andorrana i amb nombrosos antecedents de contraban, a l'alçada del km. 8,500 de la N-145. 

Realitzada una primera inspecció, es localitzen a l'interior del vehicle 50 paquets de tabac. Sospitant que a les rodes de recanvi poguessin amagar més paquets, es trasllada el vehicle a un taller proper, per desmuntar-les i realitzar una inspecció fiscal més minuciosa, trobant en el seu interior un sistema de doble fons amb 1.000 paquets més.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending