S’encasta amb la ‘pickup’ de la feina contra vehicles estacionats i acaba detingut per anar begut

(AMB VÍDEO) L’accident ha succeït poc després de les 5 de la matinada a l’avinguda del Ravell de la Massana, i l’arrestat és un resident de 33 anys

https://youtu.be/79eGWAqxass

Un resident de 33 anys ha estat detingut aquest matí després de donar positiu al control d’alcoholèmia que se li ha practicat arran d’un accident de danys materials que ha protagonitzat a l’avinguda del Ravell de la Massana. L’home conduïa el vehicle de feina, una ‘pickup’, i n’ha perdut el control i s’ha estimbat contra dos vehicles estacionats.

L’accident ha sigut pels volts de 2/4 de 6 del matí. I les causes exactes del motiu pel qual el conductor ha perdut el control del Toyota Hilux que conduïa les hauran de determinar els especialistes en accidents de trànsit de la policia, si escau. Però l’alcohol segur que hi hauria tingut a veure. Sortosament, a l’interior dels vehicles estacionats no hi havia ningú i el conductor tampoc s’ha fet ferides rellevants.

Ara bé, l’impacte ha sigut tan fort, que no només ha bolcat la ‘pickup’ sinó que un dels dos vehicles estacionats contra els quals s’ha encastat el Toyota Hilux també s’ha tombat del cop rebut.

Comentaris (15)

Trending