Detingut un ‘conegut’ taxista en el marc d’una operació anti-contraban

El treball conjunt de les unitats d’antifrau de la policia i dels duaners haurien interceptat aquest diumenge poc abans de la mitjanit un vehicle carregat de caixes de tabac

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

Un ‘conegut’ taxista del Principat ha estat detingut les darreres hores en el marc d’una operació que haurien desenvolupat coordinadament els grups d’antifrau de la policia i dels duaners en la lluita contra la venda il·lícita de tabac. Hi hauria com a mínim un segon detingut i diferents establiments que haurien facilitat producte s’haurien vist esquitxats per l’actuació policial-duanera.

Segons diverses fonts, l’operació encara està oberta i hauria suposat, d’entrada, el comís d’un important nombre de caixes de tabac. De fet, segons les fonts, s’hauria interceptat un vehicle de notables dimensions carregat amb tabac. L’esclat de l’operació s’hauria produït poc abans de la mitjanit de diumenge a dilluns. En aquell moment hauria estat quan s’han produït les dues detencions que l’Altaveu ha pogut confirmar.

Es tractaria d’un home resident de 53 anys i d’un andorrà de 33 anys. El primer és el professional del taxi amb un notable bagatge en el sector, del taxi, però també dels antecedents com a mínim policials. Les fonts consultades han confirmat que l’ara detingut en l’operació anti-contraban hauria estat relacionat amb  anterioritat amb qüestions vinculades a la droga i a la prostitució. I encara hauria tingut altres problemes d’ordre judicial anteriorment.

Sia com vulgui, la investigació encara estaria oberta i els agents estarien acabant de tibar del fil per mirar de quadrar coses i mirar si hi ha altres implicats. A diferència de les darreres actuacions, que estaven molt centrades en el Pas de la Casa, en aquesta ocasió s’haurien vist afectats algun o alguns establiments d’Andorra la Vella.

Comentaris (10)

Trending