Una autocaravana s’estimba a la carretera del Forn amb cinc joves a l’interior

Només el conductor, de 25 anys, es va fer ferides de certa transcendència mentre que la resta de companys, d’entre 20 i 26 anys, van sortir pràcticament il·lesos

Una imatge de la carretera del Forn.
Una imatge de la carretera del Forn. ARXIU

Una autocaravana andorrana s’ha estimbat aquesta matinada a la carretera del Forn, a Canillo. Qui n’ha sortit més malparat ha estat el conductor, un jove lauredià de 25 anys que ha quedat inicialment atrapat a l’habitacle i que ha hagut de ser posteriorment traslladat a l’hospital perquè el tractessin de les ferides de diversa consideració sofertes.

L’accident ha succeït al tomb de les 4 de la matinada al final de la carretera del Forn. I de les causes no n’ha transcendit res. Haurien estat els mateixos ocupants d’una Volkswagen Transporter blava els que haurien advertit de la situació. En el moment de l’accident, a banda del conductor, a l’autocaravana hi havia quatre ocupants més: un altre noi lauredià de 26 anys i tres noies d’entre 20 i 24 anys totes del Principat. Tot i els cops que haurien patit producte de l’accident, els quatre passatgers van resultar pràcticament il·lesos.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending