Atropellament a l’avinguda Santa Coloma i ensurt just davant el despatx de policia

Un noi de quinze anys ha resultat ferit en ser envestit per un turisme mentre que els serveis sanitaris també han hagut d’atendre un home al carrer Ciutat de Sabadell

Policies, sanitaris i agent de circulació en l'incident del carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes.
Policies, sanitaris i agent de circulació en l'incident del carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes. Toni Solanelles

Un noi de 15 anys ha resultat ferit en ser atropellat a l’avinguda Santa Coloma, a prop d’una estació de servei, cinc minuts abans de les 6 de la tarda. Just quan els serveis sanitaris i els especialistes en atestats de la policia atenien aquest accident, se n’ha produït un altre al carrer Ciutat de Sabadell d’Escaldes, a l’altura de l’accés al pàrquing del despatx central policial.

El primer dels sinistres l’ha provocat un turisme Chevrolet Aveo matriculat al Principat, que és el que ha envestit el vianant, de 15 anys. Inicialment ha estat atès per membres de la Creu Roja que eren a la zona però, finalment, ha estat una ambulància dels bombers la que l’ha traslladat fins a l’hospital, per ser atès de les possibles lesions sofertes, l’abast de les quals hores d’ara no se saben. L’accident ha ocorregut a l’altura del número 136 de l’avinguda Santa Coloma.

Captura de pantalla 2022 04 28 a
Una ambulància de la Creu Roja al lloc de l'atropellament a Santa Coloma.

Poc després de les 6 de la tarda, una ambulància del SUM s’ha hagut de traslladar fins just davant del despatx central de policia per atendre un altre jove que també s’hauria vist involucrat en un accident i que, en principi, no revestia lesions d’importància. De fet, s’hauria pogut traslladar fins a l’ambulància pel seu propi peu.

Comentaris

Trending