Un altre ‘cas social’ que acaba en drama: troben morta a Escaldes una dona de 58 anys

Sense família al Principat, feia uns dies que no se sabia res d’aquesta veïna de l’avinguda del Pessebre que duia una vida malauradament molt deficient

Una imatge d'arxiu de la zona on vivia la dona.
Una imatge d'arxiu de la zona on vivia la dona. ARXIU

Nou ‘cas social’ que acaba en tragèdia. Els equips de seguretat i emergències sanitàries han localitzat aquest migdia en un pis de l’avinguda del Pessebre una dona de 58 anys, que tenia seguiment dels serveis socials, difunta. A falta de les proves forenses pertinents, d’entrada no hi hauria dubte que hauria mort per causes naturals, enmig d’una vida poc acurada. I feia temps que la situació perdurava.

Aquest migdia s’ha donat l’alerta de la presumpta desaparició d’una dona amb alguns trastorns psiquiàtrics. Feia alguns dies que no se sabia res d’ella, beneficiària, segons diverses fonts, de prestacions socials. Poc abans del migdia s’ha desplegat un operatiu integrat per equips sanitaris i dotacions de policia, tant de patrullatge com de l’àrea científica. No ha calgut fer cap gran recerca.

Els dispositius s’han desplaçat fins al domicili de la dona, a l’avinguda del Pessebre d’Escaldes, i després de fer els passos pertinents s’ha acabat accedint a l’habitatge localitzant sense vida la cercada. L’autòpsia haurà de determinar quantes hores o dies feia que era morta la difunta. I també les causes exactes que haurien determinat la mort. Per la situació del lloc, no hi havia indicis de criminalitat (tot apunta a causes naturals) i tampoc no hauria de fer excessivament molts dies que hauria finat.

La dona vivia sola i no consta que tingués família al Principat. Si a l’Estat espanyol, a Castella. Feia anys, segons diverses fonts, que malvivia. Que ni seguia la dieta més acurada i alhora patia algunes addiccions. Un altre final malaurat per una persona que havia de rebre atenció i ajut -econòmic sí que en rebia, segons els consultats- dels serveis socials.

Comentaris (25)

Trending