Els voluntaris de la Creu Roja faran pedagogia al carrer

L’entitat, juntament amb la Casa de Colònies Aina, ha rebut un xec de 18.400 euros per part del Comú de Canillo

Comentaris

Donatiu del Comú de Canillo a la Creu Roja
Donatiu del Comú de Canillo a la Creu Roja COMU CANILLO

Una vintena de voluntaris de la Creu Roja seran des de demà i fins diumenge en diferents avingudes del país per informar a la ciutadania i fer divulgació de totes les accions i tasques que duen a terme. Per la seva banda, el Comú de Canillo ha fet un donatiu de 18.400 euros a l’entitat i també a la casa de Colònies Aina per les accions solidàries que van realitzar durant la crisi sanitària del coronavirus.

D’aquesta manera, la Creu Roja Andorra segueix implementant accions per donar a conèixer l’entitat, reforçar-ne la presència i transmetre el seu compromís amb la població. Des de demà dijous i fins al diumenge, entre les deu del matí i les vuit del vespre, els grups es desplegaran per les Avingudes Meritxell i Carlemany, i també per la zona de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell per informar i sensibilitzar de les accions i programes que l’entitat proposa.

Des de la Creu Roja volen destacar que aquesta acció és possible únicament gràcies a la implicació desinteressada dels voluntaris de l’entitat, que ho fan amb l'afany de compartir les seves experiències i que en són la base de la institució a Andorra i arreu del món.

Quant als xecs lliurats pel Comú de Canillo, el donatiu per la Casa de Colònies Aina és per haver facilitat habitatge al col·lectiu de temporers de la parròquia; i l’altre a la Creu Roja Andorrana per la seva implicació en el desplegament dels stoplabs durant la campanya dels tests massius d’anticossos i per haver facilitat productes d’alimentació al col·lectiu de temporers i a les famílies més necessitades de la parròquia.

Els diners que s’han aportat provenen de l’estalvi generat pel Comú amb la reducció salarial dels càrrecs electes del mes de juny fins al mes de desembre (-15% per les retribucions dels cònsols i -10% per les retribucions dels consellers).

Etiquetes

Comentaris

Trending