Les rebaixes d’hivern començaran el proper dia 23

Les privades es poden iniciar el 16 mentre que les d'articles i material de muntanya i esquí no estan autoritzades fins el 3 de febrer

El període de rebaixes comença el pròxim dia 23.
El període de rebaixes comença el pròxim dia 23. ARXIU

El Govern ha aprovat el decret pel qual s'estableix el calendari del període de venda en rebaixes per a la temporada d'hivern 2022-2023. Començaran el proper dia 23 i acabaran el 12 de març del 2023. També s'estipula que únicament es podran oferir rebaixes privades durant els set dies anteriors a la data d'inici de la venda d'articles a millor preu, és a dir entre el 16 i el 22 d'aquest mes.

Els comerços dedicats a la venda d'articles i material d'esports d'hivern, per la seva banda, únicament podran vendre en rebaixes durant el període comprès entre el 3 de febrer del 2023 i el 16 d'abril del 2023.

De la mateixa manera, es recorda que cada comerciant és lliure d'efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si decideix dur-la a terme, ho haurà de fer tenint en compte les condicions fixades en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis establerts, respectant en tot moment els drets dels consumidors.

La campanya de rebaixes inclou tots els productes excepte aquells dedicats al món de la muntanya i l'esquí. Les rebaixes a Andorra s'inicien abans que als països veïns per aprofitar la presència de visitants per les festes de Nadal.

Etiquetes

Comentaris

Trending