Un petit terratrèmol d’una magnitud propera a 3 es deixa sentir al país

El sisme s’ha donat tres minuts després de les 7 del matí i tindria el seu epicentre a prop de Pal, per la qual cosa ha estat en parròquies com la Massana i Ordino on més s’ha notat

Comentaris

Una de les pàgines especialitzades situant l'epicentre.
Una de les pàgines especialitzades situant l'epicentre.

Un sisme d’una magnitud propera a 3 s’ha pogut sentir aquest mati al país. El terratrèmol ha tingut el seu epicentre a prop de Pal, no gaire lluny dels epicentres de les darreres vegades. Seria un dels moviments de més intensitat dels darrers episodis.

El terratrèmol, que els experts situen a uns set quilòmetres d’Andorra la Vella i que tindria el seu epicentre fora de la frontera geopolítica del Principat, s’ha donat tres minuts després de les 7 del matí i alguns ciutadans del país l’han notat. De fet, hi ha qui s’ha despertat a causa del moviment, d’efectes, això sí, aparentment molt lleus.

WhatsApp Image 2023 02 22 at 07.36.46

En funció dels càlculs la intensitat que es dona al sisme va de 2,2 a 2,9. A la Vall del Nord, per la seva proximitat directa amb el lloc on hi ha hagut l’epicentre, el sisme s’ha notat més que en d’altres zones del país on també s’ha deixat sentir.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending