Les obres del parc del Bany de l'Ossa comencen el 15 de març

La remodelació de la zona del Prat Gran també farà tancar l'aparcament d'Encamp a partir de 7 de març i el pipicà i el punt de recollida d'escombraries es reubicaran

El Comú d'Encamp notifica els canvis que hi ha a la zona del Prat del Gran
El Comú d'Encamp notifica els canvis que hi ha a la zona del Prat del Gran

Les obres del nou parc del Bany de l’Ossa començaran el 15 de març. Una intervenció que requereix una adaptació de la circulació i de serveis a la zona del Prat Gran d’Encamp.

A partir d'aquesta data, l'avinguda Príncep Benlloch, en el tram des de la rotonda del poblet d'Encamp fins a la cruïlla amb el carrer del Pedral, canviarà de sentit i serà de baixada, en lloc de pujada com fins ara. La mateixa via serà de doble sentit des de la rotonda de Prat de Genil a l'avinguda de Joan Martí.

D'altra banda, es tancarà el carrer de la Molina, i només hi podran accedir els vehicles autoritzats per a càrrega i descàrrega i poder donar cobertura als comerços de la via. Una vegada finalitzi la intervenció aquest carrer quedarà integrat en la nova àrea de construcció, i passarà a ser un vial soterrat. Finalment, s'obrirà del nou carrer de Prat Gran de l'Areny que serà de sentit únic, de pujada des de la rotonda del poblet d'Encamp i fins a l'avinguda Príncep Benlloch, i que ampliarà les places de zona blava disponibles a la parròquia encampadana.

Fulletó amb tots els canvis que es produiran a la zona del Prat Gran
Fulletó amb els canvis de circulació que es produiran a la zona del Prat Gran

Pel que fa als serveis, el punt de recollida d'escombraries de l'aparcament d'Encamp es reubicarà a l'avinguda Príncep Benlloch. Per la seva part, El pipicà ubicat també al costat de l'aparcament al carrer de la Molina, es reubicarà a l'aparcament de la Canadilla. Tot i això, des de la corporació comunal es recorda que no estarà operatiu fins a mitjans d'abril.

La darrera de les afectacions que provocaran aquestes obres seran la de l'aparcament d'Encamp que queda tancar a partir del 7 de març. Les persones que tenen un abonament per aquesta instal·lació seran reubicats a l'aparcament de Casa Tresà al carrer de la Vena.

Comentaris

Trending