El fenomen ‘Crims’ arriba a Andorra la Vella en forma de conferència

L'Associació de Professionals de la Comunicació organitza una ponència amb els periodistes Carles Porta i Anna Punsí el proper 7 de febrer

carles porta gest scaled
carles porta gest scaled

L'Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra (APCA), organitza la conferència 'Crims' que oferiran els periodistes Carles Porta i Anna Punsí. L'acte tindrà lloc el proper 7 de febrer a les 19 h al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Carles Porta va fer els primers passos al diari Segre per l'any 1990 entrar a TV3 on va treballar a la delegació de Lleida i després, als serveis informatius centrals i al '30 Minuts' on va realitzar el programa sobre els crims de Tor 'Tor la muntanya maleïda' que també tindria la seva versió en el llibre 'Tor: Tretze cases i tres morts'. 

L'èxit actual del programa 'Crims', estrenat el 2019, amb quatre temporades a Catalunya Ràdio i tres a TV3, ha tornat a posar de manifest l'acceptació i l'entusiasme de l'audiència per la manera d'explicar històries de Carles Porta.

Anna Punsí, per la seva part, és una periodista especialitzada en informació policial, crònica de successos i premsa groga. Va començar a fer ràdio a Ràdio Vilafant. Professionalment va iniciar la trajectòria professional a Ràdio Girona fent de corresponsal a l'Alt Empordà. 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending