Cims enfarinats i temperatures properes als zero graus

(AMB VÍDEO) A la Coma d’Arcalís hi cau aiguaneu ara mateix i, amb intermitències, la pluja ha d’anar fent acte de presència arreu del país durant tota la tarda i les hores següents

Els pics de Tristaina o Arcalís han aparegut aquest matí ben enfarinats.
Els pics de Tristaina o Arcalís han aparegut aquest matí ben enfarinats. ALTAVEU

Cims com els de Tristaina o Arcalís, o el de Peyreguils, estan ben enfarinats. I les temperatures, en aquells pics, s’acosten molt i molt als 0º. Són les conseqüències del gir meteorològic ja advertit i que ha portat un escenari ben bé d’avançada tardor. Probablement ha plogut menys del que s’esperava, com a mínim aquesta passada matinada, però, en canvi, la davallada de temperatures ha estat molt accentuada.

A primera hora d’aquesta tarda, per exemple, a la Coma d’Arcalís hi havia tot just 2,5º, hi bufava vent i hi queia una mica d’aiguaneu que, evidentment, als cims era més sòlida i contribuïa a emblanquinar una mica més encara els pics que ja han rebut la llum solar, més aviat discreta avui, amb l’enfarinada.

Durant tota la tarda es preveu que, tot i que amb intermitències, vagi plovent. De fet, hauria de ser la tendència dels propers dies. I les baixes temperatures, que conviden a començar a recuperar novament jaquetes de l’armari, han de continuar més o menys igual. Fins a vint graus ha caigut el termòmetre en molts punts del Principat.

WhatsApp Image 2023 08 27 at 16.34.53
L'emblemàtica escultura de l'O d'Arcalís.

 

Comentaris (1)

Trending