Les bicicletes envaeixen Andorra la Vella

La pedalada popular ha comptat amb uns 400 assistents i ha acabat davant del BiciLab, on s’ha realitzat l’espectacle teatral ‘Gregaris’, que ha anat seguit d’un concert de cambra

Les bicicletes sortint del BiciLab
Les bicicletes sortint del BiciLab Mobilitat

Aquest dissabte al matí una part dels carrers de la capital s’han vist envaïts per les bicicletes. La pedalada popular que s’emmarca en la campanya ‘Aprèn a rodar’ ha tingut una bona acceptació, i fins a 400 persones han recorregut diferents vies per a acabar davant del BiciLab. Allà han pogut gaudir de l’espectacle teatral ‘Gregaris’, també relacionat amb el món de l’esport i, finalment, un concert de cambra a les instal·lacions del museu.

De fet, el BiciLab ha estat també la sortida, des d’on fins a 400 persones han pedalat per celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta, que és cada 3 de juny. S’han fet, tal com s’havia previst, dos recorreguts diferents pels carrers de la capital. Un d’ells de dos quilòmetres i l’altre, de quatre, en funció de la edat i nivell dels participants, La iniciativa s’ha promogut des del departament de Mobilitat, conjuntament amb la campanya ‘Aprèn a Rodar’, que té com a objectiu fomentar l’ús d’aquest vehicle entre les famílies de forma segura i sensibilitzar a la població sobre els seus beneficis.

Posteriorment a la pedalada s’ha dut a terme l’espectacle ‘Gregaris’, que ha reflexionat sobre els valors de l’esport. A les 13:00h s’ha realitzat un concert de cambra amb els alumnes de l’Institut de Música. Per finalitzar la jornada, a més, a partir de les 16:30h, hi haurà un cicle de reflexió sobre el paper que juga la bicicleta i les seves perspectives de futur amb ponències a càrrec de Cicland, Bike Lògic i Bicicletas sin fronteras.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending