L’AGIA manté el nucli dur de la junta i haurà de polir els estatuts perquè Govern no els aprova

El col·lectiu de gestors immobiliaris celebra una assemblea telemàtica per primera vegada en la seva història

Jordi Galobardas continua com a president de l'AGIA.
Jordi Galobardas continua com a president de l'AGIA. ARXIU

El col·legi professional de gestors immobiliaris (AGIA) ha celebrat aquest dimarts, per primera vegada i donada la situació sanitària, una assemblea telemàtica que ha servit, essencialment, per renovar una junta en la qual bàsicament s’hi manté la mateixa gent. De fet, el nucli dur el configuren les mateixes persones que fins ara, capitanejades per Jordi Galobardas. L’AGIA haurà també de polir els estatuts que van ser aprovats molt abans de l’esclat de la pandèmia i que el Govern no acaba de veure bé.

Galobardas es mantindrà al capdavant de la junta amb Jordi Ribó com a vicepresident, Sandra Cano com a secretària i Joan Baucis a la tresoreria. Hi ha alguns vocals que surten de la junta directiva pròpiament dita perquè aquesta pugui adoptar una representació més àmplia, però no surten del tot dels òrgans rectors de l’associació professional atès que assumeixen més responsabilitat en algunes de les comissions de treball de l’AGIA.

Paral·lelament, l’organització ha d’acabar de perfilar uns estatuts que fa molt temps, més d’un any i mig, que es van aprovar en assemblea i als quals el Govern encara no els ha donat el vistiplau. Fonts del col·lectiu han afirmat que l’executiu es mira qualsevol d’aquests canvis amb lupa i han demanat introduir “alguns matisos, però molt petits”. Les modificacions no eren gens menors, entre altres coses per facilitar l’assoliment de quòrums o per retirar el títol de gestor immobiliari quan algú s’estigués un determinat temps sense exercir.

Comentaris

Trending