Silenci administratiu del comú de Sant Julià a les al·legacions pel projecte de la tirolina

Apapma, que juntament amb la llavors plataforma ciutadana Desperta Laurèdia, va qüestionar l’impacte ambiental del giny que es voldria construir a Naturlandia es planteja ara què fer

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria ha declinat respondre les al·legacions presentades a les consideracions ambientals sobre la tirolina que la corporació liderada fins ara per Josep-Miquel Vila pretenia impulsar a Naturlandia com a nou atractiu de l’ecoparc. A les acaballes del mandat i sense poder adoptar cap decisió tampoc el futur, la corporació ha preferit no pronunciar-se sobre unes observacions ciutadanes que sol·licitaven, entre altres, la nul·litat del document, per inconsistent entre altres coses.

Apapma, el col·lectiu ecologista que juntament amb la llavors plataforma ciutadana Desperta Laurèdia, haurà ara de decidir quin plantejament efectuar. I si acaba portant el cas als tribunals, encara que amb unes eleccions comunals pel mig sembla aparentment complicat. Caldrà veure quin rumb agafa el projecte amb la futura corporació, amb el benentès que cap membre de l’actual majoria comunal no en podrà formar part vista la composició de les candidatures que concorreran als comicis.

El primer que reclamava Apapma en les seves al·legacions és que ni la convocatòria ni el model de suposat informe realitzat no s’ajustaven a la llei i, per tant, calia anul·lar-lo. Després també es ressaltava que la zona que sobrevolaria el giny però també les immediacions de la sortida són espais on hi passen animals en perill d’extinció o protegits, a banda que és un indret, segons remarca Apapma, de nidificació de galls fers.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending