Sorpresa i malestar per l’acomiadament d’una traumatòloga del SAAS

Professionals de l’hospital estan a l’expectativa de les decisions dels alts comandaments, que tindrien marge de maniobra per refer els seus equips

Consultes de traumatologia.
Consultes de traumatologia. saas

Que a l’hospital, a parer dels propis professionals que no són del servei, hi ha un excés de traumatòlegs, sembla evident. Però que les coses no es fan de la millor manera o, com a mínim, causant certa sorpresa i indignació també sembla cert. O així ho han indicat diverses fonts coneixedores de l’acomiadament, les darreres setmanes, d’una de les especialistes en traumatologia del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

Segons les fonts consultades, no està massa clar el motiu de la sortida d’aquesta professional que també hauria treballat en centres com l’hospital de Vielha. El que semblaria clar, això sí, que no seria de l’entorn del cap de servei, David Roca, que és qui l’hauria fulminat en retornar d’una llarga baixa (de sis mesos) degut a una fractura de turmell. A més, l'especialista no se sentia prou integrada a l’equip tot i que la seva feina sí era reconeguda per altres professionals del SAAS, que la consideraven molt correcta i, fins i tot, d’un nivell superior en expertesa i tracte que altres dels membres de l’equip.

Les fonts consultades, que esperen encara que dubten tenir-la, una explicació clara i lògica a la sortida d’aquesta professional de la traumatologia que va estar reforçant les guàrdies del servei durant un bon temps, han assegurat que la baixa ha estat no causal i, per tant, degudament indemnitzada. I que probablement respondria al fet que el cap de servei pugui refer l’equip a la seva conveniència.

De fet, una de les especulacions és que certs comandaments amb connexió directa amb la direcció de l’hospital tindrien màniga ampla abans no hi hagi un eventual canvi de direcció general per adequar els seus equips a allò que considerin més adequat, especialment a l’hora de decidir certes baixes amb personal amb el qual no hi hagi afinitat. En tot cas, l’acomiadament de la traumatòloga en qüestió, que venia, s’ha dit, d’una llarga baixa, hauria sorprès en molts cercles.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending